Žestoke reči Ostoje Mijailovića: Udario na Čovića, pa obradovao Grobare!
Ostoja Mijailović, Foto: Starsport

partizan

Žestoke reči Ostoje Mijailovića: Udario na Čovića, pa obradovao Grobare!

Govorio je o mnogo zanimljivih stvari

Objavljeno: 21:03h

Košarkaši Partizana u okviru 4. kola ABA lige ubedljivo su savladali Studentski centar u "Morači".

Ovaj duel predsednik crno-belih Ostoja Mijailović iskoristio je da gostuje na Radio televiziji Crne Gore u emisiji "Sportsko popdne".

On se tokom razgovora sa Nebojšom Šofrancom dotakao i svog odnosa sa novim predsednikom KSS Nebojšom Čovićem.

Novi predsednik KSS... Nebojša Čović
Novi predsednik KSS... Nebojša Čovićfoto: Starsport

- Mi čuvamo odnose sa klubovima, ono što je bilo sa bivšim predsednikom Crvene zvezde je nasleđeno još iz vremena Duška Vujoševića. Njegov metod rada, onoga koji je nekada bio preko puta mene je bio takav… Sada je neko drugi tu. Kao predsednik KSS-a moraće da vodi računa i mora da bude u prijateljstvu sa svim klubovima. Nova uprava Crvene zvezde će doneti mir i normalan odnos. Mi smo veliki rivali, naš najveći rival su oni, a drugi po nepisanom pravilu je Budućnost - rekao je on, a potom i dodao:

- Trudimo se da sa svim klubovima širom regiona, kao i Evrolige negujemo dobar odnos, na najvećem mogućem nivou. Jedini čovek sa kim nikada nisam gledao utakmicu je bivši predsednik Crvene zvezde, a sa svima ostalima sam gledao. Imali su teške situacije sa Budućnošću prošle sezone u plej-ofu, ali nisam dozvolio da se odgovara na saopštenja Budućnosti. Završilo se u miru i normalnom odnosu, ničeg nema lično među nama. Kada nema rezultate uvek su nam krivi drugi.

Otkrio je i da je Partizan po njegovom dolasku u klub 2017. godine imao budžet od svega 300.000 evra.

- Muta Nikolić je imao budžet od 300.000 evra kada sam došao u klub, a sada imamo 23 miliona. Mojim radom, delom pomoći države, ali ta pomoć se zaslužuje normalnim odnosima, kao i zahvaljujući navijačima koji imaju ogroman udeo u svemu ovome, jer kupuju karte... Svi smo zajedno stvorili veliku sinergiju.

Ostoja Mijailović je potom govorio i o zaradi od Duejna Vašingtona, ali i o timu crno-belih ove sezone.

- Partizan je samo u ovih deset dana dosta zaradio, Vašington se vratio da nam pomogne u borbi za TOP 8 Evrolige. Znali smo da neće lako krenuti sezona nakon promene cele ekipe, ima dosta individualnog kvaliteta u ekipi. Naredni period od tri utakmice u Evroligi je period prilagođavanja. Prošle sezone tim je prekasno sklopljen zbog situacije sa Mirotićem. Ove sezone nismo planirali da kompletno promenimo tim, ali tržište nam se kompletno otvorilo i sve se poklopilo da dovedemo odlična pojačanja. Naš budžet je na srednjem nivou u Evroligi. Verujem u ovaj tim. Postoji energija, induvidualni kvalitet, znanje ekipe i stručnog štaba. Ovaj tim kada bude sklopljen do kraja, biće pobednički tim koji će igrati cele sezone i svi puno očekujemo i dugujemo našim navijačima - izjavio je Mijailović za "Sportsko popodne" na RTCG.

Bonus video:

01:36

Ostoja Mijailović - novogodišnji koktel

(Espreso/RTCG/Sportsko popodne/Preneo: A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.